Hvordan Bliver Man Webdesigner?

Forside » Historie og Info » Hvordan Bliver Man Webdesigner?
Billede af: Pexels.com
Skrevet d. 18. January 2022

Er du ved eller allerede færdig med gymnasiet og skal til at vælge en uddannelse, hvor webdesigner har fanget din interesse, så er du kommet til det rette sted. I dette indlæg vil jeg fortælle hvordan man bliver webdesigner.

Som webdesigner arbejder du med hjemmesider og brugerflader til diverse internetsider og  multimedieprogrammer, ved at kombinere forskellige videoer, foto, lyde, grafik, animationer, tekster og grafik.

Hvis det lyder interessant for dig og er noget som du gerne vil arbejde med, så kan det været at webdesigner er noget for dig.

Som webdesigner har du mulighed for at arbejde i reklame- og kommunikationsbureauer, speciale multimedieproducerende virksomheder og i private og offentlige virksomheder.

Som webdesigner har du også mulighed for at arbejde dig ind på andre jobtitler, såsom multimediedesigner, interaktive designer, projektleder, spildesigner, konceptudvikler og funktionel designer.

Hvis du fortsat gerne vil være webdesigner, så kan du tage et af de følgende uddannelser: 

  • Multimediedesigner
  • Webintegrator
  • PBA Webdevolpment
  • Informationsvidenskab

Titlen som webdesigner er nemlig ikke en beskyttet titel, så tekniskset kan alle kalde sig selv en webdesigner, hvis de har lidt forstand på hvordan man koder og designer hjemmesider.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for støtten de her bidraget til teksten på netop denne artikel.  Heraf mærkatet på indhold. Klik her for at se deres store udvalg.