Korte It-uddannelser

Forside » Jobs & Arbejde » Korte It-uddannelser
Billede af: Pixabay, geralt
Skrevet d. 13. July 2022

Det kan være svært at finde en kort it-uddannelse, da der er meget stof, der skal gennemgås, indlæres og eksamineres. Især hvis man ikke kender noget til det i forvejen.

Der er dog en it-uddannelse, der kun tager 2½ år, hvilket er datamatiker-uddannelsen. Her får du alle de værktøjer, du skal bruge, samtidig med at uddannelsen er overkommelig.

Du kan dog også gøre andre ting, end at tage en uddannelse. Du kan nemlig vælge at tage små kurser, som et eller andet sted også er korte it-uddannelser, men ikke med diverse karaterer.

Eksempelvis igennem UCL kan du også mulighed for at tage dem online. De tilbyder 'Forretnings IT og digitalisering', 'Programmering', 'Systemudvikling' og også 'Videregående programmering'. 

Nogle steder tilbyder også kurser for ledige, hvor de kan få nye færdigheder og blive stærkere på et område, de allerede kender eller gerne vil have kendskab til. Et kursus kan her tage 6 uger. Her har jeg taget udgangspunkt i et IT-supporter kursus, hvor du til slut vil kunne hjælpe med at fikse computere, hvis den fryser fast, eller når der skal installeres nye programmer, som kunden ikke selv kan.

Denne uddannelse indeholder meget læsearbejde på engelsk, så man skal helst være stærk i dette sprog.

Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til denne artikel. Her finder du et imponerende sortiment af Lund Copenhagen, eller utallige andre gode varer. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf markeret.