Hvad Er Javascript? - Her Kan Du Se Svaret

Forside » Programmering » Hvad Er Javascript? - Her Kan Du Se Svaret
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 25. February 2021

Mange har nok hørt om java på den ene eller den anden måde og mange tænker nok på det som noget der skal installeres på en computer, men hvad er javascript egentlig? 

Læs med her, hvor du får svaret på hvad JavaScript er og kan. 

hvad er javascript? - Java script er et kodnings sprog, som nok er et af de mest kendte script sprog til kodning, som skrives ind i ens HTML kode. 

Java, udfører en form for funktion, så når du skriver det ind i din kode, bliver det script du har lavet, læst og dermed udfører det en funktion. 

Du kan få java til at lave mange forskellige former for funktioner, fra de helt simple, til de mere avancerede funktioner. 

Java er som sagt et kodning sprog, som lige som andre sprog, skal det læres for at man kan skrive det og bruge det og det kan være en udfordring for nogle at lære det. 

Javascript bliver eksempelvis brugt til hjemmesider, i form af informationsvinduer, for et eksempel kan en bruger indtaste noget i et vindue og trykke send og så er det java scriptet der udføre selv den funktion at det bliver sendt til hvor det nu skal sendes til.