Hvad Er Kodning? Få Svaret Her

Forside » Programmering » Hvad Er Kodning? Få Svaret Her
Billede af: Pexels.com
Skrevet d. 28. June 2021

Elsker du at bygge noget op fra bunden af, så er kodning måske noget for dig? I dette indlæg vil jeg kort forklare hvad kodning er. Find svaret for neden. 

IT og digitale løsninger har en stor indflydelse i vores hverdag, derfor kan det også være en god idé for Danmarks unge at have en lille smule viden indenfor kodning og hvad det kan bruges til, så robotterne ikke fuldstændig tager kontrol over os, som i filmene. 

Kodning er ikke hvor man sidder og lege med hængelåse for at gætte koden. Selvom det somme tider godt kan være ligeså irriterende. Nej, kodning er et ord for når man programmere. Har du nogensinde tænkt på hvordan robotter kan udføre det de gøre automatisk? Det er jo fordi de er programmeret til det via kodning. 

Du kan også let komme i gang kodningen i dag. Alt det kræver er faktisk bare en computer, en teksteditor og en internet browser. Så kan du faktisk godt komme i gang med at kode. Det er godt nok ikke noget kodning, der slår de kloge mennesker fra Google. Men de startede nok også samme sted som dig. 

Heldigvis findes der så mange, der er interesseret i kodning, at der findes utallige videoer på YouTube, der kan forklare dig de mest basale ved kodning. 

Dette blogindlæg er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avxperten. Her kan du eksempelvis købe Apple TV, og meget meget andet. Tak til avxperten det betyder meget for os.